Om Relaco

Relaco producerar kemtekniska produkter för både den svenska och europeiska marknaden. Sedan starten 1991 har vi verkat för att tillverka och marknadsföra miljöanpassade produkter. Samtliga produkter produceras i enlighet med svensk miljölagstiftning.

Merparten av våra produkter är riktade mot industri, bilvård och hushåll. Förutom de produkter som vi saluför själva utför vi även legotillverkning (Private label). Vi erbjuder er möjlighet att saluföra våra produkter med era etiketter och marknadsföring. Vi kan fylla flaskor, dunkar, fat eller hela containrar. Vi har även möjlighet att ta fram nya produkter speciellt anpassade efter era önskemål och förutsättningar.

När ni väljer Relacos produkter, kan du alltid vara övertygad om att få hög kvalitet, miljöanpassade svenska produkter och hög servicegrad.

Vill du veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Miljötänk i hela processen

Samtliga våra produkter är producerade i Sverige
Miljöanpassade produkter
Våra produkter är märkta och tillverkade enligt svensk miljölagstiftning
Vår produktionsanläggning är miljöanpassad för att minimera miljöbelastningen